Cursuri acreditate de
Ministerul Educatiei Nationale

B&C Exclusive va multumeste pentru vizitarea acestui site!


1. Termeni și condiții de participare la workshop-uri

Informatii generale
Cursurile si Workshop-urile Beauty&Color sunt create si sustinute de o echipa de make-up artisti profesionisti cu peste 10 ani de experienta in machiaj. In cadrul acestor sesiuni de training se folosesc exclusiv produse profesionale (marca Make-up Studio, MUD, Dinair) si se studiaza cele mai actuale tehnici si trenduri de machiaj.

Toate cursurile si workshop-urile incep la ora stabilita in program. In cadrul website-ului beauty-color.ro sunt disponibile toate informatiile necesare pentru alegerea si inscrierea la workshop-ul potrivit, inclusiv data, intervalul orar si locatia in care acesta se desfasoara. Pentru bunul mers al cursurilor, participantii trebuie sa dea dovada de punctualitate. Accesul la evenimentele de training se face pe baza dovezii platii contravalorii cursului, respectiv pe baza actului de identitate.

Pe durata cursurilor si workshop-urilor nu sunt permise fumatul si folosirea telefonului mobil. De asemenea, este interzisa folosirea oricarui tip de aparatura de inregistrare (reportofoane, camere video, telefoane mobile etc.).

Este responsabilitatea participantilor din alte localitati sa isi asigure cazarea. B&C Exclusive nu isi asuma nici un angajament in acest sens.

B&C Exclusive isi rezerva dreptul de a schimba fara nicio alta notificare oricare dintre caracteristicile workshop-urilor, modificarile intrand in vigoare in momentul publicarii lor pe site. Este responsabilitatea utilizatorilor interesati de aceste servicii sa se informeze periodic.


Cum ma inscriu?
Aplicarea se face online, urmand instructiunile din pagina de inscriere.

Pentru rezervarea unui loc la cursul sau workshop-ul dorit, inscrierea trebuie facuta de regula cu minim 10 zile inaintea datei de desfasurare a acestuia. Inscrierea este conditionata de achitarea integrala a contravalorii modulului ales.

Documente necesare participarii la curs:
- copie act de identitate;
- copie certificat de nastere;
- copie certificat de casatorie (daca este cazul);
- copie dupa diploma de absolvire 12 clase (cu sau fara bacalaureat);
- adeverinta medicala in original, cu mentiunea "Apt pentru activitatea de Make-up".

Renuntarea la participare
In cazul in care se doreste renuntarea la participare, taxele achitate nu vor fi restituite. Daca, din motive independente de vointa sa, cursantul nu se poate prezenta, el are posibilitatea de a justifica absenta cu acte doveditoare si de a solicita reprogramarea participarii pentru o data ulterioara. Pentru detalii, contactati departamentul Relatii Clienti prin e-mail la info@bc-e.ro sau telefonic la 0264 442 110.

Suspendarea workshop-urilor
In cazul in care, din motive independente de vointa B&C Exclusive, este necesara suspendarea unui curs sau workshop, sumele platite de cursanti vor fi restituite in intregime, in maximum 10 zile lucratoare.


Certificarea participarii
Cursurile Initiere in Make-up si Perfectionare in Make-up se finalizeaza printr-un examen, iar absolvirea este certificata printr-o diploma acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, recunoscuta in toate tarile din Uniunea Europeana. Seminariile Airbrush Make-up, Tehnica Eyeliner Gel, Tehnica utilizarii creionului, Tehnica acuarelei, Automachiaj se finalizeaza cu obtinerea unui certificat de participare Beauty&Color.


2. Prevederi legale


Copyright
Continutul cursurilor si workshop-urilor Beauty&Color este creatia intelectuala a B&C Exclusive SRL si este protejat de legile romanesti si internationale privind drepturile de proprietate intelectuala. Toate elementele cursurilor si workshop-urilor, precum texte, branduri, logo-uri, fotografii, imagini, ilustratii, texte, filme (fara sa se limiteze la acestea) sunt proprietatea B&C Exclusive. Exceptie fac elementele care apartin unor terti si care sunt marcate corespunzator, iar detinatorii drepturilor sunt identificati explicit.

Cu exceptia realizarii de notite personale pe baza elementelor prezentate in cadrul cursurilor si workshop-urilor, B&C Exclusive nu ofera niciun alt fel de drepturi sau licente participantilor la cursurile Beauty&Color. Reproducerea documentelor prezentate sau primite in cadrul acestor evenimente este permisa exclusiv pentru uz personal si in scopuri informative. Orice reproducere sau reprezentare, completa sau partiala, a acestor elemente, pe orice tip de suport, in orice alte scopuri (in special comerciale) este strict interzisa.

Politica de confidentialitate
Inscrierea la cursurile Beauty&Color implica acceptul participantilor ca datele personale oferite pe parcursul interactiunii sa fie pastrate si prelucrate de compania noastra exclusiv in scopul derularii in cele mai bune conditii a sesiunilor de training pentru care acestia si-au manifestat interesul. Refuzul de a furniza informatiile cerute in formularul de inscriere duce la imposibiliatea participarii la cursul dorit.

Securitatea datelor personale
B&C Exclusive foloseste toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale participantilor . Datele furnizate de acestia sunt strict confidentiale. Ne angajam sa nu transmitem catre terti, datele personale comunicate de participanti in orice etapa a colaborarii, cu exceptia situatiei in care autoritatile de drept le solicita, in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea platilor online
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face exclusiv pe serverele securizate ale Credit Europe Bank. B&C Exclusive nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Drepturile utilizatorilor
B&C Exclusive se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si de Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, iar la cererea acestora, trimisa la sediul nostru sau prin e-mail la adresa info@bc-e.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; sa inceteze prelucrarea datelor personale ce fac obiectul cererii; sa inceteze comunicarea de mesaje comerciale.


Litigii
Orice disputa aparuta intre participanti si B&C Exclusive va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care stingerea conflictului pe aceasta cale nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

B&C Exclusive isi rezerva dreptul de a modifica fara nicio alta notificare oricare dintre caracteristicile cursurilor si ale workshop-urilor, modificarile intrand in vigoare in momentul publicarii lor pe site. Este responsabilitatea utilizatorilor interesati de aceste servicii sa se informeze periodic.


3. Concursuri

New Year's Eve Inspiration
Organizatorul concursului New Year's Eve Inspiration este B&C Exclusive Srl din Cluj-Napoca.
La acest concurs poate participa orice persoana, cu varsta peste 18 ani, care locuieste in Romania, care a terminat un curs sau masterclass la Beauty&Color si nu este angajat sau colaborator direct al B&C Exclusive Srl.

Inscrierile la concurs vor incepe din 12.12.2014 si se vor incheia in 02.01.2015. Perioada de votare se va incheia in 07.01.2015. Castigatorul concursului va fi desemnat pe 08.01.2015.

Participarea la concurs implica acordul si obligatia de a respecta termenii si conditiile incluse in aceasta pagina. Prin trimiterea unui comentariu, autorul se declara de acord cu termenii si conditiile site-ului Beauty&Color.
Participantul este responsabil pentru furnizarea de date corecte de inregistrare (adresa de e-mail si telefon). In cazul in care persoana nu poate fi anuntata ca a fost desemnata castigatoare din cauza unei adrese de e-mail sau a numarului de telefon invalide, premiul va fi acordat urmatorului castigator.
Prin inscrierea fotografiilor in concurs, participantii declara ca au obtinut acordul din partea modelului pentru utilizarea imaginilor si ca cedeaza firmei B&C Excusive Srl dreptul de a publica pozelor pe paginile de socializare si pe site-urilor moderate de B&C Exclusive Srl. Participantii sunt singurii responsabili pentru orice consecinta directa sau indirecta care poate aparea ca urmare a participarii la concurs, in cazul in care nu au primit acordul modelului de a utiliza fotografiile.

Fiecare participant se poate inscrie cu mai multe fotografii, dar una singura va fi aleasa pentru a intra in concurs. Pozele nu trebuie sa sufere prelucrari digitale majore, vizibile. Este obligatoriu ca imaginile sa fie color si cu dimensiunea minima de 1200/800.

Castigatorul va fi ales de catre instructorii de make-up B&C Exclusive Srl, decizia lor reprezentand 60% din punctajul final, iar 40% din punctaj va fi reprezentat de voturile primite pe Facebook, exprimate prin LIKE.
In 24 de ore de la incheierea concursului, castigatorul va fi contactat prin e-mail sau telefonic si este obligat sa instiinteze B&C Exclusive Srl, in maxim 24 de ore de la primirea mesajului, cu datele complete, necesare livrarii coletului. In caz contrar, se va alege un alt castigator.
Castigatorul este de acord cu publicarea datelor, numelui, a fotografiei sale pe paginile B&C, fara nicio pretentie financiara.

Premiul consta in kit-ul Make-up Studio Charming Colours. Acesta va fi trimis castigatorului la domiciliu, gratuit, prin curier rapid, de catre B&C Exclusive Srl.

Concursul nu este in niciun fel sponsorizat, asociat, recomandat sau administrat de Facebook.
B&C Exclusive Srl isi rezerva dreptul de a publica opiniile scrise de utilizatori pentru a promova discutii utile si transparente pe baza concursului/campaniei publicate.

Continuturile considerate inadecvate pot fi moderate sau nu vor fi publicate, in mod special cele care nu respecta regulile de mai jos:
- comentariile trebuie facute la subiect si in termeni decenti. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ura sau violenta nu sunt permise.
- comentariile care contin amenintari sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- comentariile calomnioase sau cele prin care sunt facute publice informatii privind viata personala a unor terte persoane nu vor fi validate.
- comentariile care contin propuneri sau oferte de afaceri, publicit sau trimiteri catre site-uri comerciale nu vor fi validate.


Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar, acest regulament, cu termenii si conditiile incluse este guvernat de legile Romaniei si poate fi supus numai jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.


4. Achizitionarea produselor


Cosul de cumparaturi si plata
Poate fi accesat in timpul navigarii website-ului, facand click pe butonul Cumparaturi si contine o lista cu toate produsele adaugate pana la momentul respectiv. In aceasta zona se poate stabili cantitatea dorita pentru produsele alese, se pot sterge cele care nu mai prezinta interes, se pot vedea costurile de livrare si totalul de plata. Pentru a mai achizitiona produse, revenirea in magazin se face prin apasarea butonului Continua cumparaturile din partea de jos a paginii.
In urma plasarii unei comenzi vei fi contactat de catre un operator B&C pentru a stabili modalitatea de plata, avand urmatoarele optiuni:
Ramburs la livrare
Plata la livrarea produselor se poate alege doar in cazul comenzilor cu valoare maxima de 1000 lei si se face in numerar, in lei, curierului care livreaza pachetul, primindu-se in schimb o chitanta. Pentru acest tip de plata nu se percepe niciun comision suplimentar fata de costul de transport precizat in Cosul de cumparaturi. Daca in 48 de ore de la primirea confirmarii de livrare din partea noastra nu ai intrat in posesia coletului, te rugam sa ne contactezi.
Plata cu card de debit/credit
Plata online cu cardul se efectueaza in conditii de siguranta deplina. Nu se percepe niciun comision pentru acest tip de plata. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.
Indiferent de valuta din cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Beauty&Color nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la card.
Plata in rate
Se face folosind Cardul Avantaj emis de Credit Europe Bank. Acest instrument de plata ofera posibilitatea de achitare a produselor achizitionate pe website-ul www.beauty-color.ro in rate, fara dobanda. Pentru a plati online cu aceasta metoda trebuie selectata optiunea Rate cu Card Avantaj din lista modalitatilor de plata. Tranzactiile sunt procesate direct de catre banca emitenta, Credit Europe Bank, cu un sistem de plata securizat 3D Secure.
Transfer bancar
Plata prin transfer bancar se face exclusiv pe baza facturii proforme emise de B&C Exclusive, dupa confirmarea comenzii. Procesarea comenzii si livrarea produselor se realizeaza dupa receptionarea dovezii platii. Datele de facturare sunt urmatoarele: Nume firma: B&C Exclusive SRL
Adresa: Piata 1 Mai nr 1-2, Cluj-Napoca, Cluj
Cod unic de inregistrare: RO21936173
Cont lei: RO35BTRLRONCRT0V42387901, Banca Transilvania Romania


Finalizarea comenzilor
In cel mai scurt timp se primeste un e-mail cu detalii si instructiuni suplimentare, daca este cazul. Factura aferenta fiecarei comenzi se gaseste in pachetul in care sunt livrate produsele.


Comanda telefonica
Daca doresti sa comanzi telefonic o poti face sunand la 0246 442 110, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:30 – 18:00 si iti vor fi oferite toate instructiunile necesare in acest sens.


Livrarea comenzilor
Programul de procesare a comenzilor online este de luni pana vineri intre orele 09:30 - 16:00, in ordinea inregistrarii lor in sistem. Toate cumparaturile efectuate prin www.beauty-color.ro sunt livrate prin curier expres oriunde in Romania, in maxim 2 zile lucratoare.


Returnarea produselor
Produs livrat gresit
Daca ai primit alt produs decat cel comandat, este necesar sa ne anunti cat mai rapid, pentru a remedia situatia, prin returnarea produsului gresit si inlocuirea sa cu cel corect. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de B&C Exclusive. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la livrarea coletului de catre curier, vom refuza receptia.


Renuntarea la cumparare
Potrivit articolului 9, din Ordonanta de Urgenta nr 34/2014, privind drepturile consumatorilor, persoanele fizice au dreptul de a renunta la cumparare si de a notifica in scris comerciantul, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in maxim 14 zile de la primirea produsului, pe adresa B&C Exclusive SRL, Piata 1 Mai, nr. 1-2, Cluj Napoca sau la adresa de e-mail info@bc-e.ro. Nu se accepta returnarea produselor folosite sau desigilate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 14 zile de la notificare, in contul clientului, prin transfer bancar.


Conditii de vanzare
Toate produsele oferite pe site-ul nostru sunt disponibile in limita stocului fizic existent sau pe baza de comanda. De asemenea, toate promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.
Perioada de garantie a produselor este stabilita de producator; aceasta este indicata pe site, in descrierea produsului si este valabila din momentul desigilarii produsului.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site fara nicio alta notificare.