Scoala ofera o perspectiva contemporana si inovatoare asupra educatiei in machiajul profesional, perfect sincronizata cu trendurile internationale in domeniu.

Pentru ca fiecare cursant sa obtina rezultate optime, programele Beauty&Color; se desfasoara cu un numar restrans de participanti, intr-un studio cu dotari de ultima ora si cu o gama larga de produse profesionale de machiaj pentru practica. Cursurile si workshop-urile Beauty&Color; asigura o baza teoretica solida si experienta practica bogata pentru a facilita accesul in domenii precum moda, modeling, fotografie profesionala, teatru, televiziune sau cinema.

Avantajele unei cariere de make-up artist:
 program flexibil si posibilitatea de a fi propriul sef;
 valorificarea inclinatiilor artistice personale;
 participarea la unele dintre cele mai importante si emotionante momente din vietile clientilor;
 acces la evenimente exclusiviste.


Andrada Rusu

Andrada Rusu

MAKE-UP

Trainer certificat in arta machiajului profesional, a urmat numeroase cursuri de specializare, sustinute de make-up artisti de renume precum: Renata Abdullaeva, Alexandru Abagiu, Lara Oven, Iuliana Sandu, Oxana Bocancea, Dana Argesan etc.
Andrada s-a perfectionat de-a lungul timpului in machiajul clasic dar si in tehnica acuarelei, a creionului si a gelului eyeliner si este mereu la curent cu cele mai actuale trenduri si produse profesionale. Activitatile de anvergura pe care le-a desfasurat cuprind numeroase colaborari, printre care si participarea ca make-up artist la Media Music Awards, Make up & Fashion Extravaganza, Colectia primavara 2014 UAD, Deschidere INNES Designer’s Delight, Balului Operei Romane Cluj, Miss Somes.
Andrada este pregatita sa dezvaluie elevilor secretele nelimitate ale machiajului!

Carmen Chakirou

Carmen Chakirou

Igiena

Medic primar, sef al Compartimentului Avize si Autorizatii si al Biroului de Igiena a Mediului din cadrul Directiei de Sanatate Publica Cluj-Napoca, sustine cursuri despre tehnicile si practicile igienei in cosmetica si machiaj.