Mediul office este unul pretentios care presupune o imagine eleganta si impecabila in privinta vestimentatiei si a aspectului, factori prin care femeile induc incredere in sine si atentie la detalii. Lipsa totala a unui astfel de machiaj poate sa inspire colectivului sentimentul ca nu esti o persoana preocupata de ingrijirea personala si de propria imagine.

Secretul unui look care sa se inscrie in standardele unui astfel de mediu, consta in alegerea unui machiaj fin si discret care mizeaza pe accentuarea trasaturilor naturale, astfel incat ajustarea micilor imperfectiuni vor completa armonios intregul chip.

Simplitatea este cuvantul care va caracteriza cel mai bine acest tip de machiaj realizat in aproximativ zece minute, in cazul in care dispui de o gama de produse cosmetice profesionale. Include in ritualul tau de dimnineata si acest obicei care iti va garanta o impresie buna din partea colectivului si iti va creste automat stima de sine.

In momentul cand esti solicitata sa te adresezi partenerilor, superiorilor sau celor din breasla ta este foarte important ca toate partile sa se concentreze pe doua aspecte principale: informatia pe care o transmiti si pe si pe maniera in care te prezinti.

Nu abuza de culori! Biroul nu reprezinta intocmai locul ideal de a experimenta cu machiaje extravagante de seara.  

Sfaturi pentru un machiaj reusit si ideal intr-un mediu office

Regula de aur pe care o vei avea in vedere va fi rezistenta machiajului cel putin noua ore, interval de timp in care din cauza stresului, aspectul se poate deteriora.

Inaintea inceperii acestui proces, aplica o baza de machiaj intr-o nuanta cat mai naturala si asemantoare cu cea a tenului. Din punct de vedere beauty, zona T a fetei va trebui sa fie pudrata si nu infrumusetata cu produse lucioase.

La nivelul ochilor, ai libertatea de a alege trei culori: bej, gri sau albastrul rece. Insa, noi te sfatuim sa optezi pentru un bej natural, iar in coltul extern al pleoapei, aplica in forma literei V o nuanta de maro inchis.

Contureaza-ti genele cu un singur strat de mascara pentru un plus de expresivitate adus privirii. Daca esti adepta eyeliner-ului, opteaza pentru o linie subtire si delicata.

Defineste forma sprancenelor intr-un mod subtil, alegand nuanta creionului in functie de culoarea parului. Realizeaza aceasta etapa, inaintea pieptanarii, actiune prin care vei observa firele care lipsesc.

Confera-le obrajilor tai un strop de stralucire, dar nu lasa ca acest lucru sa fie foarte evident. Prea mult fard rozaliu va crea un aspect copilaros, lucru care poate da gres intr-un mediu business.

Culoarea rujului se va asorta de obicei cu cea a blush-ului, dar evitam cat se poate nuantele extravagante de mov, chiar daca ele sunt in trend la momentul respectiv. In general, rosul, fucsia sau roz sunt favoritele femeilor.

Pe langa provocarile pe care le vei intampina in cadrul locului de munca, abordarea unui machiaj adecvat va reprezenta intotdeauna o prioritate! Demonstreaza ca esti o femeie de succes care emana frumusete si profesionalism in activitatea sa.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *