Camerele video high-definition surprind orice cuta, rid, pata sau roseata si evidentiaza neplacut un machiaj prea abundent sau artificial. Brandurile de machiaj s-au adaptat rapid acestei tehnologii creand produse speciale, clasice sau aerograf, perfecte pentru exigentele mediilor HD.

Formulele si pigmentii HD contin particule reflectorizante si alte ingrediente care creaza iluzia unui finisaj echilibrat, care ascunde imperfectiunile pielii, parand in acelasi timp invizibil. Machiajul aplicat cu aerograful se aseaza uniform pe piele si ajuta la dispersarea subtila a luminii. Orice produs care contine in lista de ingrediente: mica, silicon, cristale sau cuart este cu siguranta destinat machiajului high-definition.

Numeroase produse pentru HD make-up au acelasi mod de aplicare ca si cele normale, dar pentru cele mai bune rezultate se recomanda utilizarea aerografului. Aceasta metoda asigura o acoperire exacta si fina cu o rezistenta de pana la 24 de ore. Tehnologia aerograf propune o varianta mai sanitara, mai rapida si cu mai mare libertate de creatie decat cea clasica, cu pensule si buretei. Pentru aplicarea machiajului aerograf este nevoie de training de specialitate, dar exista si sisteme destinate utilizarii personale, a caror folosire poate fi deprinsa in timp scurt.

Beauty&Color Make-up Training Center organizeaza periodic workshop-uri de machiaj aerograf ce cuprind toate notiunile introductive necesare aplicarii corecte a produselor airbrush, dar si exercitii practice pentru o deprindere rapida a tehnicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *