La nivel mondial, profesionistii in make-up, esteticienii, tehnicienii de unghii sau stilistii nu-si imagineaza desfasurarea activitatii fara clasica valiza cu becuri si picioare ce ofera acces rapid la produse si intrumente. Totusi, ne-am intrebam vreodata cum a aparut sau cine a conceput acest articol pliat pe nevoile noastre, acordand atentie fiecarui detaliu, de la design-ul sofisticat pana la functionalitate, de la materiale inovatoare la facilitatea mobilitatii?

Aventura a inceput de la dorinta de a avea un echipament adecvat serviciilor desfasurate in afara studioului si de a rezolva absenta unui sistem de iluminre corect, a oglinzii si a spatiului pentru sprijinirea produselor folosite. A fost inventata in Italia, in urma cu 16 ani, cand fondatorii – un fotograf si un make-up artist, dupa ce au realizat diverse modele de valize pentru exigentele proprii, au decis sa introduca pe piata solutiile gasite si sa le imparta cu specialistii din domeniu. Astfel, a fost creata prima valiza “cu picioare”, articol ce a castigat rapid simpatia celor mai renumiti make-up artisti.

Primirea cu entuziasm a primelor modele a determinat crearea unei structuri dinamice si inovative sub numele de CANTONI, ce s-a impus in industria de profil. Picioarele telescopice – patentate, corpul compact – format din elemente turnate in ABS (acrilonitril butadien stiren), greutatea redusa, dar si sistemul trolley incorporat au fost cartea de vizita perfecta pentru succesul companiei. Astazi, “studiourile portabile de make-up” sunt folosite de numeroase branduri prestigioase din sectorul cosmetic.

Pornind de la valiza “cu picioare”, Cantoni a extins linia de produse reusind astfel sa creeze pentru profesionisti echipamente de lucru viabile, obiectivul declarat fiind de a imbunatati constant articolele, cautand intotdeauna cele mai inteligente solutii tehnice si cea mai buna calitate. Astfel, a fost conceput sistemul de iluminare LED, special pentru utilizarea in make-up, care nu degaja caldura si poate ramane aprins 24h datorita consumului extrem de redus.

Filozofia companiei – design, calitate si functionalitate – se reflecta in toate creatiile Cantoni. Fiecare detaliu a fost studiat si implementat luand in considerare confortul optim al utilizatorului, fara a prejudicia designul italian exclusivist. Aceeasi premisa o regasim in executie, finisaje, precum si in materialele folosite, ceea ce ofera clientilor cele mai bune conditii de lucru, siguranta si durabilitate.

Statiile de lucru mobile cu sistem trolley incorporat sunt destinate depozitarii si transportului in conditii de siguranta al produselor de make-up ori de cate ori se lucreaza in locatie. Seria propune o varietate de modele, de mare efect scenografic, cu design fermecator si structura rezistenta, cu diverse configuratii si functionalitati, prevazute cu sertare, spatii interioare versatile sau tavi culisante ce permit marirea suprafetei de lucru.

Oricand este nevoie de crearea rapida a unei zone de make-up in cadrul unui stand expozitional, in spatele scenei la diverse evenimente, in magazine de specialitate sau la o sedinta in locatie, statiile de lucru portabile Cantoni sunt solutia perfecta. Modulare, ergonomice, usor de montat, acestea sunt ideale si pentru dotarea scolilor de machiaj sau a saloanelor de cosmetica.

Cantoni este prezent si in Romania, cu gama completa de produse, pe www.cantoni.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *