Angela van Eck, ne prezinta un tutorial pas-cu-pas cu ajutorul caruia putem crea un look radios cu produse de machiaj profesionale.

1. Confera un aspect fresh lookului cu ajutorul Compact Neutralizer B1, aplicandu-l cu un buretel sub ochi pentru a camufla cearcanele. Aplica apoi Fluid Foundation No Transfer, un fond de ten lichid pe baza de silicon, cu ajutorul unei pensule pentru o rezistenta indelungata. Fixatul nu este necesar. Pudra Lumiere Bronzing ofera fetei un efect minunat de bronz. Aplica pudra pe fata dar si pe decolteu.
Sfat: Aplica corectorul cu Camouflage Brush, pentru un rezultat fin.
2. Accentueaza sprancenele cu Eyebrow Pencil, pentru o forma clara.
3. Pentru ochi vom aplica un fard Lumiere, intr-o nuanta eleganta de bej. Aceasta culoare deschisa ofera un rezultat foarte natural. Arcada sprancenei este accentuata de Lumiere Eyeshadow Light Golden Brown. La final, aplica culoarea Precious Pearl pentru a accentua zona de sub sprancene si pentru a conferi impresia de lifting.
Sfat: Initial, aplica o culoare de baza pleoapelor, ca exemplu Eyeshadow No. 421, pentru a fi sigur ca urmatoarele se vor potrivi.
4. Machiajul ochilor este finalizat cu aplicarea Marcarei WaterResistant Volume Mascara pentru volum si rezistenta la orice conditii ale vremii.
5. Cu Blusher Lumiere Soft Peach se poate obtine un look foarte natural pentru obraji.
6. SuperShine LipGloss intr-o nuanta naturala se potriveste perfect acestui look calm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *