Inspirat de atmosfera intima a prezentarilor de moda din Parisul anilor ’50 si ’60, Hans Ubbink a prezentat colectia sa primavara/vara 2013 in camerele unui castel stilat si luxos din Amsterdam, locatie neasteptata pentru o prezentare de moda. Cu toate ca designerul obisnuieste sa isi prezinte colectiile unui public de aproximativ 1.000 de invitati, aceasta locatie intima a gazduit doar 135. Modelele au defilat pe muzica saizecista japoneza, asa-numita „suspinele fetelor”. Romantism pretutindeni cu accente de melancolie.

Din nou, Make-up Studio a realizat machiajele pentru prezentare. O echipa de make-up artisti, sub indrumarea renumitului Marc Lubach (redactor la revista „Talkies” si la emisiunea TV „Koffietijd”), a creat un look foarte fin, potrivit pentru publicul asezat aproape de catwalk, caracterizat de figuri curate, contururi albastre de ochi si gene pline, alaturi de buze de culoare oranj-piersica.

Urmareste show-ul Hans Ubbink in videoul de prezentare de pe site-ul: Make-up Studio.

Echipa Make-up Studio a fost responsabila de machiaj in cadrul prezentarii colectiei Primavara/Vara 2013 a designerului de moda Hans Ubbink in Amsterdam.

Make-up artistii Make-up Studio in culisele prezentarii de moda Colectia Primavara/Vara 2013 a lui Hans Ubbink.

In culise cu Make-up Studio la prezentarea de moda Hans Ubbink Primavara/Vara 2013.

Echipa Make-up Studio, alaturi de „capitanul”, make-up artistul de top, Marc Lubach.

Modelele au prezentat colectia Primvara/Vara 2013, eleganta, compusa din piese usor de alternat, cu accente de rock&roll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *