Din data de 18 martie 2014, incepe noul curs de initiere in make-up. Alatura-te profesionistilor si patrunde intr-o lume fascinanta, plina de provocari, dar cu satisfactii pe masura!

Vei deprinde principalele cunostinte despre istoria machiajului, produse si instrumente folosite, structura fetei, teoria culorilor, pentru a avea o baza teoretica solida in make-up.

Apoi vei invata cum sa realizezi machiajul clasic de zi, de seara, corector si smokey eye, sub atenta indrumare a make-up artistilor nostri, care au o experienta vasta in domeniu.

curs make-up cluj

Fa cunostinta cu Romana Oanes si Andreea Leonte!

Instructorii nostri au urmat, la randul lor, cursuri de specialitate, workshop-uri si masterclass-uri cu experti precum Alexandru Abagiu sau Lara Oven. Ei sunt pregatiti sa iti impartaseasca secretele machiajului, intr-un studio complet dotat cu produse si echipamente profesionale.

Vei primi un certificat de absolvire recunoscut in toate tarile din UE!

Acest document, emis de catre Minister, atesta absolvirea Cursului de Initiere. Vei da un examen la final, pentru a verifica gradul de cunostinte acumulate, iar apoi vei primi certificarea necesara pentru a putea profesa in domeniu.

Iti oferim toate uneltele necesare pentru a te desfasura in voie!

Vei primi un set de 9 pensule de la Make-up Studio, o solutie pentru curatarea pensulelor, o spatula, 8 buretei si o mascara, pe care le vei putea folosi pe tot parcursul cursului. De asemenea, iti vor fi puse la dispozitie produse Make-up Studio si MUD, branduri internationale de renume in industria cosmetica.

curs machiaj cluj

Cand si unde?

Te asteptam la sediul Beauty&Color (Piata 1 Mai, nr.1-2, in cladirea Unirea), intre 18 martie si 17 aprilie (timp de 5 saptamani). Desigur, dupa finalizarea cursului, vei avea oportunitatea sa iti continui studiile in cadrul modulelor de perfectionare.

Daca te-am convins, inscrie-te. Ne vedem la curs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *