Fie ca esti in cautare unui intership de vara sau ti-ai programat interviuri peste interviuri in urmatoarea perioada, trebuie sa ai in vedere ce prima impresie lasi. Intalnirea fata-in-fata cu angajatorul te impinge sa te gandesti la machiajul pe care trebuie sa il porti. Trebuie sa fie echilibrat, sa evidentieze personalitatea dar fara exagerari.

  1. Grija pentru piele. Cremele hidratante cu filtru de protectie solara protejeaza pielea si pot fi folosite indiferent de varsta.
  2. Fondul de ten. Pentru o aplicare light si un efect calm, incearca un produs cremos, cu o intindere usoara care nu necesita fixare cu o pudra.
  3. Cearcanele. Pentru o acoperire completa cu un corector incearca sa folosesti pensula, pentru evitarea aglomerarii in anumite zone, din cauza apilcarii cu ajutorul degetelor.
  4. Nu uita de lotiunea primer. Ar fi foarte bine sa aplici o baza pentru uniformizarea pleoapelor pentru evita manjirea fardului. Poti folosi aceasi pensula ca si pentru corector.
  5. Alege un fard de obraz calm. Cel mai bine este sa alegi un blush finut, care te lasa sa te joci deasupra ochilor sau buzelor fara sa para exagerat.
  6. Foloseste o pensula pentru blush. Este foarte important sa aplici blushul cu o pensula, pentru a obtine obrajii perfecti. Acesta se aplica pe pometi spre tample.
  7. Evidentiaza buzele SAU ochii. Decide ce vrei sa iasa in evidenta. Alege o paleta de culoare potrivita pielii tale. Daca doresti sa intensifici ochii, alege o paleta mai inchisa, daca vrei sa accentuezi buzele pastreaza culori deschise pentru ochi.
  8. Evita conturul de ochi lichid. Este mai potrivit un contur cremos pentru ca e mai usor de manevrat decat creioane sau tusurile. Apoi, curbeaza-ti genele cu un strat de mascara pentru a le defini si a le amplifica.
  9. Foloseste culori neutre pentru buze. Pentru a pregati buzele aplica un contur neutru. Apoi alege o culoare de ruj potrita nuantei tale de ten. Pentru a aplica culoarea se recomanda folosirea unei pensule pentru ca ofera mai mult control, iar rezultatul va fi mai profesional.
  10. Indepartarea machiajului. Odata ce ai luat jobul si ai sarbatorit cu prietenii tai, ar trebui sa iti indepartezi machiajul inainte de culcare. Nu lasa niciodata sa ramana machiaj pe fata, peste noapte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *