1. Aplicam baza (PH0652S0658 – CA3 Alabaster, Ivory ), dupa care corectam imperfectiunile pielii cu ajutorul corectorului (PH10945 – 1). Pentru rezistenta si matifiere, fixam cu pudra (S0500), apoi trecem la conturarea pleoapelor cu creionul Natural Liner ( PH1300NL – 4), exceptand centrul pleoapei superioare si coltul intern al ochiului. 2. Pentru un plus de luminozitate, vom evidentia zonele ochiului ramase fara culoare (coltul intern si mijlocul pleoapei mobile) cu o nuanta deschisa a creionului Kohl (PH1300CK – White).
3. La realizarea acestui pas, culoarea creionului poate varia în functie de preferinte. Noi am selectat o nuanta asemanatoare antracitului. Pentru a obtine un aspect uniform al tonalitatii inchise, am folosit pensula pentru blending, incepand de la baza genelor si continuand spre sprancene, in vederea netezirii, eliminarii surplusului si a dobandirii unui efect compact. 4. Ca nuantele sa fie intense si machiajul mai durabil, aplicam fardul Moondust ( PH0719 – Bright Sky, Twinkling Black), care va crea tonuri sidefate, perfect adaptate culorilor anterior utilizate. Avand creionul ca si baza, fardul de pleoape va avea aderenta mult mai mare, oferind persistenta indelungata.
5. Pentru a reda forta privirii, dar in acelasi timp si eleganta, trasam eyeliner-ul intr-un strat foarte fin ( PH9911 – Sparkling Black) si definim genele cu mascara ( PH10701 – 4D). Realizam forma sprancenelor cu fard ( PH0716 – Blond ) si cream accente de umbra cu creionul Kohl (PH1300CK – Black). 6. Sculptam forma fetei, cu scopul de a crea efecte de umbrire si iluminare a tenului, care vor defini in profunzime trasaturile. Nota senzuala a buzelor o vom reda prin aplicarea unui gloss cu aspect natural ( PH1211 – SP3), iar ca pometii sa prinda viata, ii coloram cu blusher Lumiere (PH0612 – Elegant Beige, Silk Rose).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *