Reiva Cruze, make-up artist cu peste 10 ani de experienta, ne invita intr-o calatorie inapoi in timp, sa capturam farmecul renumitelor dive Ava Gardner, Lana Turner si Rita Hayworth.

1. Prepara pielea utilizand Face Primer
2. Alege o nuanta de fon de ten care sa se potriveasca pielii. Aplic-o folosind #940 Brush In tutorialul nostru, Reiva amesteca Cream Foundation CB2 cu YB3.
3. Fixeaza fondul de ten cu Loose Powder. In acest tutorial s-a folosit nuanta Buttercream, aplicata fin in zona T.
4. In anii ’40, sprancenele aratau mai natural decat in anii ’30. Asadar, Reiva foloseste #210 Angle Brush pentru a aplica Espresso Eye Color pe o spranceana ca ghid pentru cealalta.
5. Machiajul ochilor era unul curat si luminos in anii ’40; cu foarte putin contur si fardurile folosite aveau nuante calme. Asadar, pentru acest look s-a folosit Taupe Eyeshadow si Smoked Saphire, din coltul exterior spre interior, cu o miscare circulara, folosind #800 Brush.
6. Folosind acelasi Smoked Saphire Eye Color si #210 Angle Liner Brush, incepe din coltul exterior si imbraca linia inferioara a genelor pentru a crea un efect de umbra pierduta.
7. Aplica accente incepand cu osul sprancenelor. Folosind Cream Eye Shadow si #300 S Brush, incepe de sub spranceana cat se poate de aproape de marginea ei si coboara putin pentru a accentua contrastul cu spranceana. Aplica inca un accent, folosind aceeasi culoare pentru coltul interior al pleoapei cu ajutorul #800 Blending Brush.
8. Aplica Black Cake Eyeliner cu #100 Liner Brush putin umezita, si trage o linie subtila pe linia genelor superioare.
9. Foloseste penseta pentru a aplica genele false.
10. Odata ce s-au uscat genele false, aplica Mascara cu #500 Fan Brush trecand de la baza spre varf.
11. Obrajii in anii ’40 aveau nuante rozulii, asadar aici Reiva foloseste Rose Petal si Glow Cheek Color.
12. Finiseaza lookul patruzecist cu Red Lip Pencil si cu Ladybug Lipstick.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *