Make-up artistul Make-up Studio demonstreaza modalitatea de utilizare a produselor Face It Cream Foundation sau Face It Cream Foundation Light.

  • Lotiunea hidratanta Pre-Base este folosita ca baza pentru machiaj. Protejeaza pielea de efectele razelor solare si pentru un rezultat transparent poate fi amestecata cu fondul de ten.
  • Alaturi de fondul de ten Face It, se foloseste Neutralizer Mint pentru a neutraliza in cel mai eficient mod decolorarile roz-deschis ale pielii. Make-up artista aplica neutralizatorul pe dosul palmei, apoi, cu ajutorul Camouflage Brush il transfera pe fata modelului. Aceasta pensula ajunge si in zonele mai dificile, cum sunt narile. Face It Cream Foundation se aplica cu Perfect Blending Sponge. Multumita formei speciale a buretelui, fondul de ten poate fi distribuit uniform pe suprafata fetei. De asemenea, varful ascutit face posibil accesul in zonele inguste ale fetei. Acest burete nu contine latex si este foarte usor de curatat.
  • Dupa aplicare, Face It Cream Foundation se fixeaza cu pudra, cum este Translucent Powder Extra Fine. In acest video, make-up artista aplica pudra cu Powder Puff si foloseste Powder Brush pentru a indeparta excesul de produs.
  • Pentru a oferi pielii o stralucire naturala si pentru o fixara finala a fondului de ten, se foloseste produsul de fixare a machiajului Fix It. Dupa aplicarea Fix It, fata se tapoteaza delicat cu un servetel.

In acest fel, fondul de ten Face It Cream Foundation asigura un ten perfect si stralucitor pentru intreaga zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *