Pamela Hackeman este un estetician certificat cu peste 15 ani de experienta in machiaj profesional. De-a lungul carierei sale a lucrat cu actori si personalitati ca Beau Bridges, Eric Roberts, Cynthia Watros, David White, Ken Welsh, Chris “Da Kid” Schwartz sau Lawrence (LT) Taylor.

In acest video, Pamela ne demonstreaza cum se machiaza ochii pentru un look exotic cu aroma orientala. Scopul nu este de a crea un make-up extravagant, ci unul elegant, de zi. Modelul este Sepidah Haftgoli, fosta Miss Iran. Ceea ce deosebeste un machiaj de tip oriental de alte lookuri este accentul care se pune pe ochi. In acest turorial vom crea acest make-up cu ajutorul unor nuante rubinii si aurii.

Machiajul sprancenelor
Cu ajutorul 210 Angle Liner Brush, aplica Onyx Eye Color direct pe firele sprancenelor, doar pentru a le inchide putin la culoare, pentru o definire a formei care incadreaza ochiul. Plaseaza un puf pentru aplicare pudrei intre fata si mana pentru a proteja machiajul.

Machiajul ochilor
Cu 350 Shadow Blender Brush aplica Honeysuckle Eye Color chiar sub spranceana, printr-o miscare rapida, pentru a crea accente aurii. Asigura-te ca ambele parti sunt echilibrate. Cu aceeasi pensula, aplica Sunset Eye Color printr-o miscare punctata, pe limita inferioara a partii de sus a pleoapei. De la aceasta linie pana la gene acopera intreaga pleoapa cu aceeasi culoare. Intoarce pensula ca sa poti ajunge cat mai aproape de linia genelor, apoi repeta procesul si la celalalt ochi. Folosind aceeasi 350 Brush aplica Bronzed Eye Color pe partea exterioara a pleoapei pentru a crea mai mult contrast. Aici apare o schimbare foarte subtila si se creaza mai multa “dimensiune”. Pentru a crea o margine fina a ochiului, foloseste 800 Crease Brush si aplica Pink Illusion Eye Color in partea de sus a ochiului, spre coltul exterior, tamponand spre interior, spre nas. Pensula 800 Brush este perfecta pentru acest pas pentru ca se potriveste exact pe conturul ochiului. Cu o miscare rapida, adu-o spre linia genelor pentru a incadra ochiul putin mai bine, in final impingand linia spre coada sprancenelor. Acum pe pleoape ar trebui sa existe un efect placut de trandafiriu si auriu. Cu 810 Smudger Brush , aplica Pomegranate Eye Color in pliul pleoapei pentru a crea mai multa adancime. Pensula 810 Brush este mai compacta si permite o aplicare mai densa pentru efectul scontat. Cu miscari rapide se pastreaza marginile fine, sus spre coada sprancenelor.

Pentru contur foloseste Black Eye Pencil. Imbina-l cu linia genelor, trecand peste ele, pana la coltul interior, si asigura-te ca aplici o linie puternica. Continua spre genele inferioare, trecand invers cu pensula spre partea exterioara. Din nou, ai grija sa creezi o linie curata, puternica. Apoi sterge conturul cu 210 Brush. Eu prefer stilul smoky in machiajul ochilor, asadar misca pensula dinspre ochi pentru a crea un contur mai moale. Printr-o miscare rapida, du pensula spre linia ochiului pentru a crea putin mai multa ridicare. Pentru a adauga un efect mai pronuntat de smoky eye, aplica Onyx Eye Color pe linia interna a pleoapelor inferioare. Inainte de aplicare, amesteca-l putin pe un servetel pentru a evita coborarea lui. Aplica-l intinzand putin pleoapa. Pentru putin mai multa drama, adauga gene false. Pentru a evita murdarirea, foloseste un Volumizing Mascara. Aplica-l pe genele naturale, genele false neavand nevoie de mascara.

Machiajul buzelor
Contureaza buzele cu Maple Lip Pencil si adauga Iced Latte Lip Gloss. Ramai pe linia naurala a buzelor, asigurandu-te ca nu depasesti linia superioara a arcului lui cupidon. Aplica Iced Latte cu 310 Lip Brush.

Machiajul obrajilor
Pentru o culoare potrivita si asortata cu ochii si buzele, foloseste Glow Cheek Color. Aplica-l cu 510 Duster Brush. Pensula aceasta este potrivita acum datoria controlului pe care il ofera la aplicare. Nu uita sa aplici pe pometii obrajilor putin Gingerbread Cheek Color pentru a crea mai mult contur. Aminteste-ti sa rotesti pensula in timpul aplicarii ca sa eviti un efect de dungi. Repeta si pe partea cealalta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *