De fiecare data cand suntem puse in situatia de a opta pentru curs de formare profesionala, intotdeauna incercam sa cautam “acel ceva” care sa ne straneasca atentia si sa ne dovedeasca faptul ca intr-adevar merita sa ne investim nu doar banii, ci si timpul nostru.

In momentul optarii pentru inscrierea in cadrul unui curs profesional de machiaj, situatia este exact la fel, analizarea in prealabil a unor aspecte fiind esentiala pentru a decide asupra variantei optime, cea care ne va aduce cele mai multe beneficii.

In cele ce urmeaza, enumeram zece motive pentru care merita sa te indrepti spre scoala Beauty&Color:

  1. Reprezinta un centru educational cu o perspectiva inovatoare, la curent cu tendintele internationale din lumea make-up-ului.
  2. Cursurile de Specializare sunt acreditate de catre Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, iar in momentul absolvirii, studentele vor primi o diploma certificata, recunoscuta in spatiul european.
  3. Scoala Beauty&Color organizeaza de asemenea workshop-uri de machiaj (machiajul de mireasa; automachiajul) si masterclass-uri (tehnica acuarelei; creionului; eyeliner gel; airbrush make-up), asadar ai sansa sa faci parte dintr-o comunitate pasionata de machiaj, care doreste sa se dezvolte continuu.
  4. Studioul scolii dispune de un design rafinat si practic, care permite o mobilitate crescuta, toate instrumentele de lucru fiind de asemenea la indemana studentelor in orice moment.
  5. Inaintea desfasurarii primei sedinte, cursantele vor primi cate un suport de curs in care este inglobata tematica ce va urma sa fie abordata intensiv pe parcursul urmatoarele saptamani. Catalogul cuprinde toate stilurile si tehnicile de machiaj explicate in amanunt, precum si diverse ilustratii demonstrative.
  6. Se lucreaza doar cu produse profesionale apartinand brandurilor internationale, recunoscute la nivel mondial: Make-up StudioMake-up Designory, Dinair sau Visign, puse in permanenta la dispozitia iubitoarelor de culoare.
  7. Trainerul nostru a urmat numeroase cursuri de specializare, fiind extrem de competenta in a dezvalui arta machiajului tuturor studentelor pasionate. In timpul cursurilor, aceasta nu transmite doar informatiile de baza cuprinse in programa, ci si dezvaluie permanent alte secrete ale domeniului.
  8. Suma aferenta fiecarui curs poate fi achitata in doua sau in trei rate, in functie de cursul pentru care se va opta. Pretul total include si un kit cu instrumentele necesare.
  9. Practica ocupa un loc important, fiind in proportie de 80%. Accentul cade pe implicarea studentelor in activitati practice de machiaj, oferirea constanta a feedback-ului si ghidare permanenta. Vor fi de asemenea demonstratii de make-up si exemplificari in detaliu ale tehnicilor de complexitati variate.
  10. La finalizarea cursurilor vom rasplati devotamentul studentelor prin daruirea Cardului Preferred Customer, oferindu-le 40% reducere la orice produs al brandului Make-up Studio, pentru toate cumparaturile efectuate incepand din momentul finalizarii cursului.

Scoala Beauty&Color te asteapta sa te convingi ca aspectele enumerate mai sus reprezinta un fapt real si ca acesta este locul perfect pentru a-ti transforma pasiunea intr-o cariera de succes. Cursurile noastre te vor conduce direct in lumea make-up artistilor profesionisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *