Sfarsitul saptamanii a fost unul plin de emotii pentru studentele care aproape au finalizat o etapa importanta din viata lor: cursul de Specializare in Make-up Nivel I. Potrivit acestora, pasiunea a reprezentat primul impuls care le-a condus in lumea fascinanta a machiajului si le-a ajutat sa evolueze de la o zi la alta. Pe parcursul celor patru saptamani au reusit sa acumuleze un bagaj informational bogat, transpus foarte bine in machiajele spectaculoase pe care le-au realizat.

Intr-un mediu profesional, fascinanta lume a make-up-ului a fost explorata la maximum, cursantele avand la dispozitie o gama larga de produse si instrumente de inalta calitate. Timpul parca a zburat, iar ele au reusit sa parcurga tematica pe care Cursul de Specializare in Make-up Nivel I a presupus-o.

Adevarata provocare de abia acum incepe: sustinerea examenului. Totusi, ele s-au aratat pregatite si nerabdatoare pentru construirea unei cariere de succes in make-up. Asadar, ultimul curs a reprezentat un bun prilej de a culege cateva pareri ale studentelor noastre:

Ileana Pasca: M-am inscris la un curs de make-up din pasiune, iar alegerea Scolii Beauty&Color a fost cel mai bun pas! Sunt foarte incantata de ceea ce am gasit aici si ma declar extrem de multumita de calitatea produselor!

Alexandra Valeanu: Cele patru saptamani aici au fost geniale! O sa imi fie foarte dor de acest colectiv! Am invatat multe lucruri folositoare care ma vor ajuta in viitoarea cariera!

Ana Maria Calotescu: Sunt multumita in privinta desfasurarii cursului si de modul cum Andrada Rusu, trainerul in make-up a interactionat cu noi!

AnaMaria Popa: Intr-un cuvant totul a fost perfect, iar produsele cu care am avut sansa sa lucrez au fost intr-adevar profesionale, la fel si trainerul!

Cadar Talida Foarte frumos! Au existat momente cand greseam un machiaj, dar am fost asistata si sfatuita mereu pentru a le corecta!

Astazi este ziua cea mare, ziua sustinerii examentului, iar noi le dorim mult succes fetelor pentru a finaliza cu brio acest stadiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *