Majoritatea femeilor sunt complexate si devin neincrezatoare din cauza imperfectiuniilor aparute la nivelul fetei. Fie ca au inaintat in varsta sau nu s-au odihnit suficient, consecintele nu au intarziat sa apara: cearcane, riduri sau pete evidente, care in final au un efect inestetic.

In rutina ei zilnica, orice femeie trebuie sa includa inca un obicei extrem de esential: ingrijirea tenului. Mereu iti doresti sa ai la indemana o modalitate usoara prin care sa iti estompezi cat mai rapid surprizele neplacute de pe suprafata pielii.

Automachiajul reprezinta primul pas care nu doar ca te va ajuta sa afisezi o imagine atractiva in ochii cunoscutiilor, ci este si un punct de plecare in dezvoltarea laturii tale artistice. Exersandu-l, vei invata cum sa iti evidentiezi singura trasaturile fetei, iar problemele tenului vor disparea instantaneu. Vei depista la timp defectele si le vei corecta, inainte ca acestea sa devine din ce in ce mai vizibile. Nimeni nu iti cunoaste stilul personal mai bine decat tine, iar de aceea merita sa il testezi, pentru a le arata tuturor frumusetea chipului tau! Rezultatele vor fi la nivelul asteptariilor tale: ten luminos, impecabil si fara nici o pata neplacuta si deranjanta. Indiferent de forma fetei tale, automachiajul trebuie aplicat zilnic, insa cu foarte mare atentie. Cu siguranta, privirile se vor atinti in special asupra umbrelor trasate de-a lungul obrajiilor, aspect care necesita mai multa migala.

Pentru a avea parte de o asemenea transformare nu avem nevoie decat de o pensula, doua nuante de fond de ten, corector, iluminator, pudra bronzata si anticearcan. Acestea sunt instrumentele necesare pentru a fi frumoasa si fara niciun defect. In cazul in care doresti sa ai cunostiinte in arta make-up-ului, Scoala Beauty&Color este alaturi de tine pentru a te indruma spre tainele acestui fascinant domeniu.

Incepand cu data de 13 februarie 2017, ora 13:00, poti participa la un curs introductiv, unde vei invata cum sa aplici corespunzator fiecare produs si de asemenea, specialistii te vor sfatui la ce tehnici de make-up trebuie sa apelezi, tinand cont de forma fetei tale. Pe parcursul celor patru saptamani vei fi asistata si indrumata permanent, pentru ca la final sa ai un bagaj informational bogat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *