Conectarea cu natura, senzatia de revitalizare a starii interioare si inceperea unui an cu forte proaspete, reprezinta doar cateva dintre motivele principale care au stat la desemnarea acestei nuante radiante. In urma selectiei dintre o gama vasta, membrii Institutului Pantone Color au decis ca este timpul sa tina cont si aspectele care ne influenteaza viata. Intr-o lume in care tehnologia a reusit sa ne acapereaze, iar lupta cu stresul devine tot mai apriga, ajungem sa ne transformam treptat in niste adevarati roboti. Incepand cu sezonul cald, atentia este focusata spre combinarea garderobei sau a machiajului cu tonuri deschise, vii si calde care sa ne aduca diverse complimente.

In privinta make-up-ului, orice femeie poate profita la maximum de multitudinea culorilor de care dispune, combinandu-le dupa propriul gust. Insa daca doresti sa ai un look chic, incearca sa tii pasul cu trendul lansat si aplica pe pleoape un fard de nuanta verdelui crud. Alege sa fii fresh si emana celor din jur senzatia de vitalitate!

Pune-ti valoare culoarea ochiilor!

Se spune ca ei sunt oglinda sufletului, iar de aceea este indicat sa ne concentram atentia asupra acestora si sa avem grija de aspectul lor. De obicei, in functie de culoarea lor, tinem cont si de fardul pe care urmeaza sa il aplicam, totul pentru o uniformizare si o armonie cromatica perfecta. Conform specialistiilor, fardul greenrey este unul seducator si extrem de pretentios, dar foarte potrivit ochiilor deschisi, daca este combinat cu alte culori. Aplicarea unui eyerliner inchis de-a lungul genelor este trucul ideal prin care ii vei incanta vizual privirea oricui. Valorificarea irisului si reintinerirea chipului sunt doua dintre beneficiile principale pe care fardul greenrey le detine.

In cadrul cursurilor Beaty&Color, specialistii make-up au testat aceasta culoare fermecatoare, iar rezultatul a fost unul peste asteptariile tuturor! Cu siguranta, aparitia trendului a castigat din plin increderea femeilor preocupate de imaginea personala, care a reusit sa le redea instant luminozitatea tenului prin abordarea unui astfel de machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *