Momentele tandre si pline de iubire a unui cuplu sunt sarbatorite in fiecare an in data de 14 Februarie. Sarbatoarea dragostei reprezinta ocazia ideala de a va regasi si de a da frau liber sentimentelor puternice. Cu acest prilej, o seara romantica petrecuta la un restaurant select va fi solutia ideala pentru a celebra Valentine’s Day, savurand impreuna un pahar de vin. Cu siguranta, o zi atat de speciala, necesita un look versatil si cu impact, total diferit de cel obisnuit care sa ii starneasca interesul iubitului. Ca si femeie trebuie sa optezi pentru un machiaj delicat si finut, dar si o vestimentatia care sa iti sculpteze foarte bine talia si sa ascunda imperfectiunile.

 Buzele rosii, accesoriul de baza

Daca o tinuta din matase, dantela sau catifea iti garanteaza feminitate si rafinament, trebuie sa stii ca si un ruj puternicjoaca exact acelasi rol. Inzestrata cu forta si incredere, misiunea ta este sa fii seducatoare, datorita buzelor rosii. Aceasta culoare vibranta iti ofera un stil clasic si glam, potrivit pentru o cina in doi. In functie de preferintele tale si de culoarea tenului, opteaza pentru rosul cald cu pigment de orange sau cel rozaliu pentru un efect mai rece. Exista si rujul trandafiriu mat, extrem de intens, valorificat de un machiaj light, care pastreaza aspectul natural. Pentru evitarea unor situatii neplacute, hidrateaza-ti buzele si apoi utilizeaza un primer sau o baza care sa iti confere o rezistenta mai mare a culorii.

In general, barbatii sunt atrasi de simplitate, iar de aceea machiajul minimal este adorat spre deosebire de unul incarcat si inestetic. Nu folosi blush-ul in exces, ci imbujoreaza usor pometii cu o nuanta la fel ca cea a buzelor pentru a creea o armonie. Suprinde-ti iubitul printr-o transformare cu adevarat vizibila, afisand o privire senzuala si dramatica prin imbogatirea liniei genelor. Despre acesta etapa a vorbit si Andrada Rusu, trainer make-up din cadrul Scolii Beauty-Color care recomanda aplicarea genelor false de tip smoc, datorita lungimii existente la coltul exterior al ochilor.

Sarbatoreste dragostea si indreapta-te spre un look care sa iti evidentieze trasaturile fetei intr-o maniera discreta!Frumusetea buzelor este redata de culoarea unui rosu aprins si provocator care va capta instant privirea barbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *