Cu totii stim ca accesoriul de baza al unei femei este zambetul ei, insa nu putem sa ocolim un aspect esential: machiajul. Fie ca suntem invitate la o cina in oras sau ne pregatim pentru o noua zi de munca, nu trebuie sa uitam de aspectul nostru si imaginea pe care o afisam in fiecare zi. De aceea, ca femeie indicat ar fi sa fim la curent cu toate tendintele de make-up pentru a fi sigure ca nu dam gres niciodata.

Noul an aduce cu sine o tendinta uimitoare in materie de make-up care a reusit sa le acapereze imediat atentia iubitoarelor de culoare, fiind indragit si indispensabil in borsetuta lor. Sclipiciul, elementul care face diferenta in 2017, poate sa fie aplicat incepand de la buze, pleoape sau in coltul ochiilor. Majoritatea femeilor adora stilul neconformist prin care au ocazia sa isi evidentieze personalitatea si care sa le redea increderea in sine.

Chiar daca pare mai diferit de celelalte stiluri mai putin excentrice, fardul cu sclipici este o adevarata provocare pentru femei, deoarece este indraznet si provocator. Acum ne putem bucura din plin de libertatea aplicarii acestui fard, iar creativitatea noastra poate sa fie testata.

Merita sa abordezi acest stil!

Daca anul trecut, in voga era rujul gotic, combinatia dintre negru si rosu, in prezent aspectul lucios este cel care ocupa prima pozitie. Putina stralucire nu strica nimanui, mai ales unei femei caruia ii place sa fie aranjata si mereu in pas cu moda. Aplica putin sclipici buzelor tale si o sa vezi cum incepi sa radiezi de fericire pe parcursul zilei, iar complimentele vor aparea neincetat. De ce? Pentru ca nu este greu sa fii unica, mai ales cand doresti sa iti pui in evidenta trasaturile fetei.

Pune-ti in valoare expresivitatea ochiilor!

Exista mai multe forme de a-ti evidentia ochii, insa fardul cu sclipici ramane cu siguranta cea mai sigura modalitate de a-ti indeplini acest scop. Eleganta si rafinamentul pe care acest tip de machiaj il confera tinutei tale, o sa fie reteta perfecta pentru orice fel de eveniment important. Nuantele de argintiu si auriu sunt doar doua dintre cele mai cautate culori ale sezonului cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *