Pigmentul metalic, elementul cheie al unui machiaj

Fiecare sezon naste trenduri spectaculoase, care cuceresc instant gusturile femeilor. Industria cometicii este in plina dezvoltare, iar noi nu putem decat sa profitam din plin de acest progres. In acest an, exista doua tendinte extravagante pe care merita sa le incerci: buzele metalice si pleoapele ultra-pigmentate. Cu un asemenea look glamour, garantam ca vei emana instant o atitudine increzatoare si vei radia intru-totul.

Straluceste in nuante indraznete metalice

Daca pana in acest moment obisnuiai sa folosesti doar farduri de pleoape clasice, iti sugeram sa le abandonezi imediat. Indreapta-te spre nuante metalice waterproof si bucura-te de aspectul spectaculos pe care acestea ti-l confera! Mentinerea intacta repezinta doar unul dintre avantajele pentru care intr-adevar merita sa optezi, deoarece le poti aplica si putin umezite.

Realizarea unui machiaj de seara elegant poate consta in combinatia dintre un smokey eyes bine definit si blenduirea fina a unui fard argintiu, aplicat inca de la baza pleoapelor si urcand inspre spranceana.

Buzele in stilul gothic, accesoriul trendy al tinutei tale

Alege de data aceasta o culoare rece, neobisnuita a buzelor, armonizata cu blushul aplicat pe pometi. Se va crea acel contrast cu un efect senzational care iti va evidentia instant calitatile faciale.

Pentru a avea parte de un asemnea look, ai nevoie de un fond de ten care sa acopere fara sa incarce pielea, conferindu-i un aspect natural. Un al doilea pas caruia trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita este reprezentat de conturul buzelor, etapa in care poti sa si corectezi forma acestora. Dupa ce ai finalizat conturul, ai la dispozitie doua modalitati de a-ti colora buzele: rujul clasic inchis sau fardul intr-o nuanta metalica. In privinta ultimei optiuni, tamponeaza bine compozitia pentru a avea parte de o rezistenta mai mare.

Atunci cand vorbim despre fardurile metalice, vorbim si despre auriul stralucitor, potrivit in special unei tinute de seara, fiind un bun aliat pentru un aspect modern, rafinat si inegalabil. Accentele metalizate vor face mereu furori si nu se vor demoda niciodata, adaugand un aer seducator, dar rece privirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *