Universul make-up merita sa fie explorat de catre orice iubitoare de beauty, care adora sa fie la curent cu trendurile pentru a-si defini trasaturile fetei intr-o maniera cat mai cocheta. Gama variata de culori existente in industria cosmetica a dat nastere unor stiluri extravagante si extrem de atractive, fapt ce a condus la crearea unor machiaje impresionante. Banana deschisa reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase tehnici potrivite evenimentele speciale. La fel ca si stilul smokey eyes, liniile trasate se vor difuza inspre marginile ochiului. Femeile care il abordeaza, reusesc sa fie in centrul atentiei, datorita contrastului puternic format dintre o culoare stralucitoare regasita pe pleoapa mobila si una inchisa de la nivelul pliului care in final se vor estompa pe arcade.

Potrivit specialistilor, tehnica banana deschisa este indicata persoanelor care isi doresc sa creeze un efect de apropiere a ochilor, fiind un aliat bun in stabilirea echilibrului vizual. In acest sens este indicat folosirea tonurilor cat mai luminioase, pornind de la cel mai inalt nivel al sprancenei.

Pentru realizarea sa, trebuie sa fim inarmate cu rabdare, deoarece machiajul necesita mult exercitiu si indemanare, fiind mai dificil comparativ cu unul obisnuit de seara. Ofera un aer sofisticat si un look artistic iesit din comun prin intermediul nuantelor neutre (bej, bordo, maro, visiniu) potrivite oricarei fizionomii.

Pentru a avea o imagine despre modul de concepere a tehnicii bananei deschise, vom prezenta pe scurt pasii necesari. Marele secret consta in alegerea unui creion de o nuanta vibranta si intensa cu care se va trasa o linie, incepand chiar din mijlocul pleoapei spre arcada. Un creion dermatograf sau un eyerliner gel sunt doua instrumente la care se poate apela cu incredere pentru a contura exact forma bananei. In urmatoarea etapa se va reveni asupra liniei care va fi ingrosata spre exterior si diminuata usor in interior, unde se va aplica un fard cu o textura cremoasa. Urmeaza accentuarea culorii deschise in zona ochilor, precum si in coltul inalt al sprancenei. In cadrul acestui pas este indicat sa se foloseasca un fard sidefat argintiu, auriu sau albastru metalic care sa fie complementar cu cel prezent pe pleoapele mobile. Nu trebuie omisa evidentiere radacinii genelor cu ajutorul unui creion negru pentru o privire mai expresiva.

Stilul banana deschisa este recomandat sa fie accesorizat cu un colier alcatuit din perle sau cu o pereche de cercei eleganti. Acesta poate sa fie admirat in special pe chipul vedetelor care isi desfasoara activitatea in televiziune, conferindu-le o privire feminina si foarte senzuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *